sommer og sol

publisert: 12.07.2013 - kl.09:54 // kategori: Blogg // Kommentarer: 3 kommentarer

Hei! Nå har jeg endelig nett så da får jeg blogga. Koser meg kjempemasse på sjøen, og det er bare perfekt ♥ Det er sol hele dagen lang, og vi bader og koser oss. Vi er sammen med noen venner av oss, og de har barn på samme alder så da blir det spillekvelder med kort og spill, haha. Vi var i Lillesand her om dagen for å handle osv og da var det over 30 grader (!!) i byen. Helt forferdelig å løpe rundt med bæreposer og vi ble så svette å jaa.. Men ellers nå er vi i Danmark! I Skagen. Vi dro over i går, og først prøvde vi i 8 tida å kjøre over, men det var for mye bølger så da måtte vi dra inn igjen. Men vi prøvde igjen i 3 tiden, og da dro vi faktisk over. Det var skikkelig fint over, med åpent hav rundt oss over alt. Vi kom først frem etter fire timer, og da hadde vi kjørt fort mesteparten av tiden. Da dro vi inn til Skagen, og la oss utenpå noen folk :) Har tatt en del bilder, så det blir nok bedre blogging nå. Og i tillegg er vi jo i Danmark og der må vi være i havner nesten hele tiden ettersom det nesten bare er sand og ikke øyer :)Skagen. Da vi kom fram igår.


Rett etter vi kom frem var alle supersultne så da dro vi opp på en resturant, og spiste god mat. Følte såå vi var i spania igår, for vi var på en italiensk resturant og der snakka de litt italiensk, og det er jo ganske likt som spansk, så haha. Okei, ikke intressant.. Ellers skal jeg ut i sola nå, og snart spise frokost. Så kommer nok sannsynligvis ikke til å blogge sånn veldig mye ettersom været er fint og jeg ikke gidder å ligge inne hele dagen.

Hva synes du?Ingen kommentarer

åå såå heerlig!!

Sunniva

12.07.2013 kl.10:40

Så fine bilder!

Kos dere masse videre:)

Maria Lund

12.07.2013 kl.20:49

Det så herlig ut! Kos deg masse:)

Skriv en ny kommentar

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits