borte bra men hjemme best

publisert: 02.08.2013 - kl.10:47 // kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Hei! Kom hjem i går kveld, og da dro vi fra Lillesand og kjørte nesten i ett hjem. Har hatt en fantastisk båtferie, og opplevd så mye! Sverige, Danmark, superfint vær (kun hatt ca 2-3 dager med regn på 26 døgn :):), ligget på brett etter båt, sett niser, prøvd vindsurfing, dykket masse og (for gøy) med noen venner av oss ligget på en dobbel luftmadrass etter ei jolle. Hver dag har det skjedd noe nytt, og vært kjempegøy. Ellers har jeg badet hver dag på hvert sted vi har vært på (utenom et par ganger da). Var veldig forskjell å komme fra Sverige hvor de hadde 21 grader i vannet, også til Norge på en øy hvor det var 17..  Vi har vært sammen med noen nesten hele tiden, og det var veldig gøy. Og hvis ikke, har vi alltid møtt noen vi kjente fra før av. Har ikke kjøpt noe nesten, utenom et par sko!


Skagen! (ja, veeldig mye folk haha)hei cat. så søt du er. (hevn, hahah)By-trim. Gå over alle båtene for å komme på land. Og av og til kan det være ganske mange båter.. Vi var 8 båter på det værste utenpå hverandre i Skagen..en dødsgod is! Den heter Calippo siden man ikke ser det, ahah..

Ble et veldig langt innlegg med mange bilder, men tror det kommer en del 2 også :)

Har dere hatt en fin ferie? Hva har dere gjort? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits