rolig dag

publisert: 18.08.2013 - kl.12:39 // kategori: Blogg // Kommentarer: 2 kommentarer

Heii. Har vært veldig lite blogging i det siste, men har ikke hatt noe spennende å blogge om. Vi begynte jo på skolen på onsdag og bare de tre dagene med skole var harde. Vi hadde gym på torsdag, og startet en rolig gymtime med 2,5 km... Kjempes slitsomt! Ellers sov jeg og Camilla hos Sunniva på fredag til lørdag. Var et sykt regnvær , og siden ingen av foreldrene våres kunne kjøre oss sykla vi opp.. Begge med en svæær bag bakpå med sovepose og pute osv. For et syn, hahah. Vi så to filmer der og bare slappa av :) Kom hjem i går og hadde fondy(?) på kvelden. (usikker på hvordan man staver det) Hadde en god frokost idag med varme baguetter og kakao. Var sykt mye vind og regn på morgensiden så har kun sittet på pcen i dag med bla frustrerte fruer.


fant onepiecen i går kveld og har så og si bodd i den siden, haha ♥

Hva gjør dere for tiden?
 

Ingen kommentarer

future.blogg.no

18.08.2013 kl.12:55

Heei! Nydelig blogg du har! Kjempe fin å lese :D Jeg har en konkuranse på bloggen, vil du være med? Du kan vinne et eget design!

Mathilde

20.08.2013 kl.12:19

future.blogg.no: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits