ting jeg gleder meg til!

publisert: 22.08.2013 - kl.22:30 // kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Fremover skal jeg ganske mye gøy faktisk, og jeg gleder meg! Tenkte jeg skulle dele det med dere.

♥ NM i Tønsberg  23. - 25.august (som faktisk er i morgen!) reiser jeg med 9 stk fra klassen + læreren vår til NM i Tønsberg. Grunnen er at vi ble de beste i hele Vest-agder til å løpe tinestafetten og ble derfor valgt ut til å være med å løpe norges mesterskap med 18 andre lag fra Norge. Jeg er bare reserve, men jeg blir med på turen :-) Vi får fri fra skolen på fredag og reiser kl kvart på sju(!) på morgenen fra Mandal for å ta bussen inn.

♥ Nice  1.september(?) tror jeg det er, skal hele familien til Nice i Sør-Frankrike. Grunnen til det er at vi skal feire mamma's bursdag der nede. Gleder meg kjempe mye, for er så lenge siden jeg har reist med fly ogsånt til varme steder :-)  Noe av det jeg gleder meg mest til er faktisk flyturen. Hhaha, jeg synes det er så gøy!


Hyttetur litt usikker når, men i løpet av september. Vi skal til Eikeraben. I tilegg skal kanskje alle 9ende klassene (eller er det i 10ende..?) til Hovden (hvis kommunen har råd og gir oss lov noe jeg virkelig håper på ettersom kommunen ikke har penger nesten....)

Vinteren gleder meg faktisk ganske mye til vinteren! Til å stå på ski, og vinterslige ting, haha. Synes vinteren er så koselig! Og spessielt jula.
//fra hovden når Camilla og jeg var med Sunniva til hytta dems.

Noe du gleder deg til fremover?
Liker dere sånne innlegg? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits