Mandag og tirsdag i oppsummering

publisert: 03.09.2013 - kl.21:04 // kategori: Nice 2013 // Kommentarer: 0 kommentarer

Mandag: Begynte dagen tidlig som vanlig, og dro ut til ei borg som er her på en topp. Det var mange trapper opp, og kjempevarmt i tillegg så det var ikke så behagelig. Satt oss oppe på toppen ganske lenge før vi dro ned på stranda. Der bada vi og solte oss i noen timer. På kvelden dro vi ut til gamlebyen der det er sånne trange gater og smug over alt. Det er kjempe koselig der! Spiste middag på en liten resturant i ei gate og dro hjem til hotellet på kvelden.
I dag: Heihei! Har vært veldig lite blogging nå, men har faktisk ikke hatt tid til å sette meg ned. Har vært ute siden kl 9 eller noe sånt i dag tidlig. Da dro vi til togstasjonen i Nice, og bestilte billetter til et tog som vi skulle ta til Cannes. Etter mye styr med billettmaskinen fikk vi billettene våres og tok toget som gikk utroolig sent. Vi dro først til en cafe hvor vi spiste frokost i sola, og deretter til ei strand hvor vi solte oss og bada hele dagen. Det var stor sol og helt skyfri himmel hele dagen. Gruer meg til å komme hjem til kaldere vær haha ;-) Etter mye styr med toget hjem, kom vi oss frem til Nice igjen og til hotellet hvor vi er nå! Har forresten kjøpt noe her nede som jeg viser senere. De har kjempe mange butikker her med kjente merker, og det er liksom by og strand i ett noe som er veldig greit!


Nå skal vi spise på hotellrommet med baguetter og annet fra butikken! :-)

Hva synes du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits