Blogg

mimrer tilbakeFikk disse bildene av noen vi var sammen med på sjøen i Sverige ettersom det er de som har tatt dem. Fikk dem i posten her om dagen med videoer osv, og det er skikkelig trist å se tilbake på :(:( Savner sommeren og det varme vannet og bade i! Men hver årstid har jo sine postitive ting, så snart blir det jo høst og det er jo fint! Altså alt det med bladene og det fargerike ♥

Hvilken årstid liker du best?
Publisert: 24.08.2013 - kl.12:30 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ting jeg gleder meg til!

Fremover skal jeg ganske mye gøy faktisk, og jeg gleder meg! Tenkte jeg skulle dele det med dere.

♥ NM i Tønsberg  23. - 25.august (som faktisk er i morgen!) reiser jeg med 9 stk fra klassen + læreren vår til NM i Tønsberg. Grunnen er at vi ble de beste i hele Vest-agder til å løpe tinestafetten og ble derfor valgt ut til å være med å løpe norges mesterskap med 18 andre lag fra Norge. Jeg er bare reserve, men jeg blir med på turen :-) Vi får fri fra skolen på fredag og reiser kl kvart på sju(!) på morgenen fra Mandal for å ta bussen inn.

♥ Nice  1.september(?) tror jeg det er, skal hele familien til Nice i Sør-Frankrike. Grunnen til det er at vi skal feire mamma's bursdag der nede. Gleder meg kjempe mye, for er så lenge siden jeg har reist med fly ogsånt til varme steder :-)  Noe av det jeg gleder meg mest til er faktisk flyturen. Hhaha, jeg synes det er så gøy!


Hyttetur litt usikker når, men i løpet av september. Vi skal til Eikeraben. I tilegg skal kanskje alle 9ende klassene (eller er det i 10ende..?) til Hovden (hvis kommunen har råd og gir oss lov noe jeg virkelig håper på ettersom kommunen ikke har penger nesten....)

Vinteren gleder meg faktisk ganske mye til vinteren! Til å stå på ski, og vinterslige ting, haha. Synes vinteren er så koselig! Og spessielt jula.
//fra hovden når Camilla og jeg var med Sunniva til hytta dems.

Noe du gleder deg til fremover?
Liker dere sånne innlegg? 

Publisert: 22.08.2013 - kl.22:30 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tønsberg

Helg! Eller, for meg da ;-) Reiser nemlig til Tønsberg i morgen tidlig, fordi jeg skal med 9 andre fra klassen på NM. Vi var valgt ut på grunn av tiden vår til sammen da alle løp tinestafetten og ble derfor valgt ut. Jeg er resvere, men gleder meg kjempe mye til turen allikevel, og ikke minst å heie på laget! Mer om det senere. I dag etter skolen dro vi å øvde en siste gang før vi reiser. Håper vi er godt forbredt :-)  Holder på å pakke nå, men er så vanskelig å finne ut hva jeg skal ha med meg. Føler jeg kommer til å ende opp med alt for mye til kun en helg, men bedre med for mye enn for lite!


Nå skal jeg lage pizza, og fortsette pakkingen etterpå igjen! :-)

Har du gjort noe lignende før?

 

Publisert: 22.08.2013 - kl.18:11 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

motorsykkel tur

På søndag dro jeg  og pappa på motorsykkeltur.  Etterhvert fant vi et sted hvor vi stoppa og kikket, og der fant vi maaasse blåbær (♥♥) de var virkelig dødsgode.

Veldig fint bilde haha, ligner på den bodybuilderen i den alt for store motorsykkel-jakka ;)Beviset! (og enda et fint bilde...)

Hva synes du?
 

Publisert: 20.08.2013 - kl.15:52 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

livet som syk

Hallo! I dag er jeg syk med vondt i halsen, forkjølet og helt slapp i kroppen. Sov veldig lite i natt i tilegg, for jeg fikk aldri sove i går kveld.. Har sett på film i dag, laget mat og spist. Så på filmen revenge of the bridesmaids. Håper dere liker mat bilder! eheh


spagetti og ost ♥ så ikke veldig delikat ut..
Hva synes du?

 

Publisert: 20.08.2013 - kl.12:50 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

rolig dag

Heii. Har vært veldig lite blogging i det siste, men har ikke hatt noe spennende å blogge om. Vi begynte jo på skolen på onsdag og bare de tre dagene med skole var harde. Vi hadde gym på torsdag, og startet en rolig gymtime med 2,5 km... Kjempes slitsomt! Ellers sov jeg og Camilla hos Sunniva på fredag til lørdag. Var et sykt regnvær , og siden ingen av foreldrene våres kunne kjøre oss sykla vi opp.. Begge med en svæær bag bakpå med sovepose og pute osv. For et syn, hahah. Vi så to filmer der og bare slappa av :) Kom hjem i går og hadde fondy(?) på kvelden. (usikker på hvordan man staver det) Hadde en god frokost idag med varme baguetter og kakao. Var sykt mye vind og regn på morgensiden så har kun sittet på pcen i dag med bla frustrerte fruer.


fant onepiecen i går kveld og har så og si bodd i den siden, haha ♥

Hva gjør dere for tiden?
 

Publisert: 18.08.2013 - kl.12:39 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

lunsj med emma

Første skoledag - ferdig! Var så rart å begynne igjen, men helt ok egentlig. Skoledagen gikk kjeempe sent i og med at vi slutta kl 3 var det enda værre. Var dødssultene da vi kom hjem så meg og Emma stekte rundstykker :-) 


Hva synes du om første skoledag?

Publisert: 14.08.2013 - kl.17:49 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

siste dag


Hei. I dag var siste dag før sommerferien er slutt. Denne sommeren har gått kjempe fort, og jeg føler at jeg nesten ikke har fått gjort noen ting. Blir nok hardt i morgen ja, men jeg holder nok ut. Dro til Emma i dag hvor vi koste oss og lagde pizzasnurrer. De ble faktisk utrolig gode, og vi (eller hvertfall jeg) spiste oss stappmette haha :D Hva har du gjort i dag?
 

Publisert: 13.08.2013 - kl.19:50 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

oppdatering

Hei! Sorry for lite blogging i det siste.. Ehheh, har liksom ikke orka å sette meg ned å blogge. Det er jo Skalldyrfestival nå i Mandal, og da gjør jeg andre ting før jeg går ut på kvelden :-) Er så mange gøye karuseller ute nå, haha. Ellers på torsdag klippet jeg meg. Tok ca 5 cm, men føler ikke jeg ser såå mye forskjell. Men jeg ble fornøyd! Vi skulle egentlig ut på sjøen i kveld, men vi ble hjemme. Nå skal vi grille, snakkes!


 Hva synes du?

Publisert: 10.08.2013 - kl.18:42 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Endelig fint vær!
Hei! Dagen startet med at jeg tok morgenbad med mamma, og solte meg ute på verandaen. Etterhvert dro jeg, SIlja og Nora til Budokka og bada. Vi dro også i tjødna etterpå :-) Endelig kom finværet! Eller hvertfall idag var det kjempe fint, og nesten kun sol. Nå er det kun en uke igjen til skolen begynner :(:( Sommerferien har gått alt for fort!
Flinke Nora som stuper, haha ♥

Har du hatt en fin dag? Er det fint vær der du er? 

Publisert: 07.08.2013 - kl.21:14 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

blue shoes

Hva synes du?

Publisert: 06.08.2013 - kl.16:23 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bading

Hei og god morgen! I går hadde jeg besøk av Sunniva. Selv om det var regn fikk jeg henne med på å bade, haha.

♥♥

Hva synes du?
 

Publisert: 06.08.2013 - kl.10:40 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Bestfriends

Glemte å publisere noen bilder fra da jeg var sammen med Emma her om dagen :-) Var så godt å se henne igjen etter ca 6 uker!

Ellers igår gikk dagen til rydding og støvsuging av rommet mitt, frustrerte fruer (♥♥) og jogging. Altså ikke så mye intressant.

Hva gjør dere i ferien? 

 

Publisert: 05.08.2013 - kl.15:08 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

berries

Bildene er fra i går, da jeg plukket masse bær fra hagen; rips, bringebær, solbær og stikkelsbær ♥

Hva synes du? 

Publisert: 05.08.2013 - kl.08:55 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

innkjøp


Sko - Euro sko // Kopp - merket Green Gate, men kjøpt i Skagen

Kjøpte som sagt ikke mye, men noe :) Koppen er jo såå fin ♥
Hva synes du?
 

Publisert: 03.08.2013 - kl.09:29 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

del 2

Her kommer en del 2 av ferien.Luftmadrass kjøring! 

Den nest siste natta lå vi i Grimstad havn, og da lynte det langt borte, så det kom maange lyn hele tiden. Meg og Sandra (som jeg tilfeldigvis møtte i havna, haha) sto oppe heele tiden for å prøve å få bilde av lynet, men dette var det beste vi fikk. Hahah. 

Hva synes du? 

Publisert: 02.08.2013 - kl.15:07 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

borte bra men hjemme best

Hei! Kom hjem i går kveld, og da dro vi fra Lillesand og kjørte nesten i ett hjem. Har hatt en fantastisk båtferie, og opplevd så mye! Sverige, Danmark, superfint vær (kun hatt ca 2-3 dager med regn på 26 døgn :):), ligget på brett etter båt, sett niser, prøvd vindsurfing, dykket masse og (for gøy) med noen venner av oss ligget på en dobbel luftmadrass etter ei jolle. Hver dag har det skjedd noe nytt, og vært kjempegøy. Ellers har jeg badet hver dag på hvert sted vi har vært på (utenom et par ganger da). Var veldig forskjell å komme fra Sverige hvor de hadde 21 grader i vannet, også til Norge på en øy hvor det var 17..  Vi har vært sammen med noen nesten hele tiden, og det var veldig gøy. Og hvis ikke, har vi alltid møtt noen vi kjente fra før av. Har ikke kjøpt noe nesten, utenom et par sko!


Skagen! (ja, veeldig mye folk haha)hei cat. så søt du er. (hevn, hahah)By-trim. Gå over alle båtene for å komme på land. Og av og til kan det være ganske mange båter.. Vi var 8 båter på det værste utenpå hverandre i Skagen..en dødsgod is! Den heter Calippo siden man ikke ser det, ahah..

Ble et veldig langt innlegg med mange bilder, men tror det kommer en del 2 også :)

Har dere hatt en fin ferie? Hva har dere gjort? 

Publisert: 02.08.2013 - kl.10:47 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

niser

Når vi lå i Sæby så vi niser (små hval / delfiner(?) De var kjempefine!
Hva synes du?

Publisert: 19.07.2013 - kl.12:10 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ting du kanskje ikke visste om meg

Tenkte siden jeg nesten just har begynt å blogge å ha et innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg! :-)


♥ Jeg er utrolig lettskremt, og hater når folk skremmer meg.

♥ Jeg er veldig glad i mat, og spessielt godteri. 

♥ Jeg er født på halloween (31.oktober) i 1999.


Emma, Maria og meg en gang på halloween for leenge siden.

♥ Jeg bruker ikke sminke.

♥ Jeg er en av de få som ikke har smarttelefon.

♥ Vi har ingen dyr, og det er pga pappa er allergisk. Og selv er jeg allergisk mot katt.

♥ Jeg kan kjede meg utrolig fort, og liker når det hele tiden skjer noe.

♥ Hvert år reiser jeg med familien min på sjøen om sommeren.
♥ Jeg hater å ha klokka på venstre arm, så derfor har jeg den på høyre. Det er noe som irriterer Cathrine, hahah.

Fra 2011.

Noen av punktene var kanskje veldig uintressante, men det var litt vanskelig å finne på ting.
Noe dere ikke visste/visste?

Publisert: 15.07.2013 - kl.14:00 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

favorite

Noe av det beste å spise om sommeren må være vannmelon ♥♥ Det er bare så friskt og fruktig, hahah. Hørtes veldig rart ut, men det er sinnsykt godt!!
Og spessielt er det godt når det er på sommeren og det er varmt ute.

  Bildene er lånt fra weheartit.

  Noe spessielt du liker å spise om sommeren?

Publisert: 15.07.2013 - kl.13:45 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

sæby

Heisann! I dag reiste vi videre til en annen by/et annet sted her i Danmark. Vi kjørte til Sæby, en kjempe koselig by. Det er kjempe mange båter her, men ikke like mange nordmenn som i Skagen. Litt deilig, for da slipper jeg å føle at jeg ikke er på ¨ferie¨ hvis dere skjønner, haha. Får ikke sagt det nok, men det er så herlig her. Koselige folk og fint vær er bra!! I går var vi rundt å kikket i butikkene, og solte oss her i Skagen. Siden jeg ikke kommer til å ha nett hele tiden mens jeg er på ferie så skal jeg få forhåndspublisert noen innlegg, i tilegg til at jeg har noen ferdig allerede. Så, er det noe dere savner?

Får virkelig ikke lastet opp bilde... Har prøvd i mer enn en time, men nettet er så treigt og bildene vil ikke lastes opp så dere får ikke bilder nå. Skal legge de ut senere når jeg får bedre nett! :-)

Publisert: 13.07.2013 - kl.22:30 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

sommer og sol

Hei! Nå har jeg endelig nett så da får jeg blogga. Koser meg kjempemasse på sjøen, og det er bare perfekt ♥ Det er sol hele dagen lang, og vi bader og koser oss. Vi er sammen med noen venner av oss, og de har barn på samme alder så da blir det spillekvelder med kort og spill, haha. Vi var i Lillesand her om dagen for å handle osv og da var det over 30 grader (!!) i byen. Helt forferdelig å løpe rundt med bæreposer og vi ble så svette å jaa.. Men ellers nå er vi i Danmark! I Skagen. Vi dro over i går, og først prøvde vi i 8 tida å kjøre over, men det var for mye bølger så da måtte vi dra inn igjen. Men vi prøvde igjen i 3 tiden, og da dro vi faktisk over. Det var skikkelig fint over, med åpent hav rundt oss over alt. Vi kom først frem etter fire timer, og da hadde vi kjørt fort mesteparten av tiden. Da dro vi inn til Skagen, og la oss utenpå noen folk :) Har tatt en del bilder, så det blir nok bedre blogging nå. Og i tillegg er vi jo i Danmark og der må vi være i havner nesten hele tiden ettersom det nesten bare er sand og ikke øyer :)Skagen. Da vi kom fram igår.


Rett etter vi kom frem var alle supersultne så da dro vi opp på en resturant, og spiste god mat. Følte såå vi var i spania igår, for vi var på en italiensk resturant og der snakka de litt italiensk, og det er jo ganske likt som spansk, så haha. Okei, ikke intressant.. Ellers skal jeg ut i sola nå, og snart spise frokost. Så kommer nok sannsynligvis ikke til å blogge sånn veldig mye ettersom været er fint og jeg ikke gidder å ligge inne hele dagen.

Hva synes du?Publisert: 12.07.2013 - kl.09:54 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

eyesHva synes du?

Publisert: 11.07.2013 - kl.23:45 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

we can't stop

We can't stop - Miley Cyrus

Liker veldig godt denne sangen fra Miley Cyrus. Helt rart å se hvordan hun har forandret seg helt fra tiden med hannah montana osv!Har du noen sanger du liker nå for tiden?

 

 

 

Publisert: 10.07.2013 - kl.17:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

pakking

Hei! Holder på å pakke til vi skal på sjøen nå. Er så utrolig vansklig å velge ut hva man skal ha med seg, og ikke, for enda vet vi ikke hvor lenge vi blir borte. Sannsynligvis blir det å reise over til Danmark, og nedover til Sverige på vei hjem :-) Gleder meg utrolig mye!! Ellers har det vært kjempefint vær i dag, og de melder de neste ti dagene (!!) superfint vær. Nesten bare stooor sol hele tiden, og varmt .Men siden vi reiser i morgen tidlig blir det nok ikke blogging før jeg drar. Nå må jeg komme meg videre med pakkingen! Snakkes ♥

Skal dere noe sted i ferien?


Publisert: 05.07.2013 - kl.20:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dårlig blogging

Hei ♥ Dagen i dag har gått til litt pakking og rydding her hjemme, også har vi hatt besøk! 
Sorry for lite blogging i det siste. Har ingenting å blogge om ettersom jeg ikke gjør så veldig mye spessielt som dere er intressert i. Gjerne kom med forslag!!


Slenger med et helt tilfeldig bilde. Pia ♥

Har dere forslag til innlegg?

Publisert: 04.07.2013 - kl.21:33 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

båtferie

Hei. I dag har jeg ikke gjort noe spessielt. Jeg har fått gjort forskjellige, og nødvendige ting. Nesten alle vennene mine er bortreist, eller reiser snart, så derfor er det ikke så veldig mye å gjøre, haha :-)

Det er jo sommerferie nå, og snart reiser jeg på båtferie med båten. Vi reiser på lørsdag, og blir i ca opptil en måned. Det betyr jo også at det ikke blir så mye blogging, men når vi legger oss i havner osv får vi nett og da kan jeg prøve å blogge litt! Holder også på å lage noen innlegg som vil bli publisert underveis :-)Fra båtferien ifjord. Hadde ikke noen særlig brukbare bilder, men det var det jeg fant.

Fra en helg hvor Emma var med oss på sjøen. Dårlig bilde pga selvutløser, haha ;-)

Igjen fra ifjord. Cathrine og meg.

Hva skal dere/har gjort i sommerferien?


Publisert: 03.07.2013 - kl.20:11 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

antrekk

Gårsdagens antrekk:

Skjorte - Cubus    Shorts - bikbok    Sko - Tamaris, men kjøpt på tønnesen

Hva synes du?

Publisert: 03.07.2013 - kl.11:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

i dag

Hei! Idag har jeg og Cathrine vært i byen. Vi kjøpte litt små ting, og koste oss. Det har vært sol (endelig), men samtidig veeldig mye vind, så det var ganske kaldt ettersom vi gikk i shorts og tynn genser.


Hva har dere gjort idag? Er det sol der du er?

Publisert: 02.07.2013 - kl.15:34 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

båtturHei! Nå sitter jeg i sofaen, med et ullpledd rundt meg og tven skrudd på. Deilig ♥ Kom hjem for en stund siden ettersom vi sov i båten i natt. Sunniva var med, og det var kjempe koselig! Vi fiska litt, hadde bål om kvelden og koste oss! Vi fikk faktisk litt fisk, haha! Nå skal jeg bare slappe av hjemme, og legge meg tidlig. Blir deilig og sove hjemme etter kun en natt i båten, haha :-)


En av fiskene vi fikk!

Hva synes du?Publisert: 30.06.2013 - kl.22:08 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

prestekrager

Her om dagen lagde meg og Sunniva blomsterkranser. Vi lagde de av prestekrager, og festet med små gummistrikk. Blomsterkranser er jo så typisk sommer! :-)
- Hva synes du?

Publisert: 29.06.2013 - kl.10:26 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 28.06.2013 - kl.19:13 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits