Hverdag

so dark, so suddenly

oisann, hei! Har vært utrolig dårlig blogging de siste.. ukene! Det har ikke skjedd noe spessielt, og tiden har for det meste gått til skole og jobb! :-) Skal bli litt bedre til å blogge også, men gidder ikke bruke all tiden min på det nå som det er veldig mye prøver ogsånt på skolen. Høsten er jo nesten kommet nå, og det er faktisk utrolig mye tempraturen siger og vurderer hver morgen å gå med vinterjakke på skolen!

Tok bildet for ikke så lenge siden, og det blir jo så fort mørkt! Og tåka som du ikke ser på bildet. Det var så kult!

I morgen blir dagen travel. Mamma skal feire 50 års dagen hennes i morgen med litt av familien, og på kvelden skal jeg overnatte. Og resten av helgen skal jeg kanskje overnatte på sjøen en siste gang i år (sannsynligvis), og øve til en naturfagsprøve som er på mandag.

Hva skal du i helgen?

Publisert: 19.09.2013 - kl.20:56 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tilbake til hverdagen

Hei! Kom hjem i går kveld og har ikke orket å blogge før nå :-) Dagen har gått til skole og lekser, så altså ikke så mye. Hadde en utrolig gøy hyttetur i helgen med mye latter, bading og bekkevandring. Dro ut på bekkevandring på fredag når vi kom fram, og kledde oss med regntøy og støvler. Det begynte vanlig, men endte med bading i bekken. Altså svømming med fullt regntøy, støvler og klær under! Var ganske så kaldt å skulle gå hjem til hytta etterpå!! HahahGikk hjem barbeinte og iskalde!

Blåbær tur!!


Hva synes du om bildene?

Publisert: 09.09.2013 - kl.18:11 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

God helg!

Hei. I dag var første dagen på skolen denne uken. Var faktisk ganske gøy å begynne igjen ettersom det kun var en dag til helg! ;-) Gikk hjem etter skolen og gjorde lekser(!) Ja! Lekser på en fredag!! Haha, neida. Men henger litt etter så jeg valgte å gjøre litt hjemme. Dro på Sanden på styrketrening kl 4, og er helt utslitt nå. Er så deilig med en god start på helgen. Kjentes skikkelig godt etter en kort ferie med veldig mye usunt. Og i morgen reiser jeg - igjen! Da skal jeg på hyttetur med Sunniva og Emma. Vi reiser på morgenen også kommer vi hjem på søndag. Er ikke nett der oppe men det er ikke lenge.God helg!
Hva skal du i helgen?

Publisert: 06.09.2013 - kl.20:18 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Min fredag

Heii ♥ Kom hjem fra skolen i går og begynte med en gang på et intervju som vi skulle levere senere på dagen. Jeg måtte jobbe hjemme med det fordi på skolen så ble nesten hele intervjuet mitt slettet, og det var utrolig kjipt! Etterhvert begynte vi og lage taco, og det smakte såå godt. Dro ut med Sunniva og Emma i furlunden for en gåtur, og for å si hade ogsånt. Sunniva hadde med seg Pia (hunden til familien hennes) så vi gikk på tur med henne og.

Søteste Pia ♥Tror dette ble det beste bildet av alle sammen, haha. Det ble ikke så mange bra skjønner dere..


Våknet utrolignok kl 7 i dag så jeg la meg i senga igjen og leste litt blogger. Kjempe deilig start på dagen synes jeg :D Jeg hater og sove lenge om morgenen.. Ellers reiser vi jo i morgen tidlig (drar ca halv 7 herfra) for vi skal reise til Torp flyplass. Gleder meg masse nå!! Og når jeg kommer hjem på torsdag, skal jeg rett på hyttetur til Eikeraben fra lørdag til søndag ♥♥

Hva skal dere i helgen?

Publisert: 31.08.2013 - kl.09:04 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nytt design!

Som dere sikkert ser nå, har jeg endelig fått nytt design. Designet er hentet fra gratis designene på http://missjulie.blogg.no/gratis_design.html. Headeren er fortsatt den gamle kjedelige, men skal skifte snart! :-) Likte designet ganske godt, og jeg var veldig lei av det gamle så da er det bra med forandringer!


Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, også får jeg håpe jeg våkner opp bedre i morgen.

Hva synes du om designet?

http://missjulie.blogg.no/gratis_design.html
Publisert: 26.08.2013 - kl.20:16 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mandagHei! Da er mandagen fullført, og til mine forventninger gikk den overasskende fort. Kom hjem i går halv ti, og jeg var kjempe sliten etter å ha reist med buss fra Tønsberg og hjem til Mandal i ca 7 timer. Gikk så og si å la meg med en gang jeg kom hjem. Men jeg hadde jeg en kjempe fin tur. Vi løp på fredagen, og kom ikke videre til finalen. Alt i alt kom vi på 16. plass av 19 lag, men vi er fornøyde :-) Dro til byen på lørdagen hvor vi handlet litt og spiste på mc donalds. Har jo selvfølgelig klart å blitt syk, og voknet opp i dag tidlig med halsbetennelse og hoste. Klarte heldigvis skolen da!

Hvordan har deres skoledag vært?

Publisert: 26.08.2013 - kl.18:08 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits