august 2013

Rådyr

Dro på tur i skogen her om dagen og helt på slutten så vi et kjempefint rådyr! Heldigvis hadde jeg med kamera :-)


Hva synes du?

Publisert: 31.08.2013 - kl.09:18 // Kategori: Bilder // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Min fredag

Heii ♥ Kom hjem fra skolen i går og begynte med en gang på et intervju som vi skulle levere senere på dagen. Jeg måtte jobbe hjemme med det fordi på skolen så ble nesten hele intervjuet mitt slettet, og det var utrolig kjipt! Etterhvert begynte vi og lage taco, og det smakte såå godt. Dro ut med Sunniva og Emma i furlunden for en gåtur, og for å si hade ogsånt. Sunniva hadde med seg Pia (hunden til familien hennes) så vi gikk på tur med henne og.

Søteste Pia ♥Tror dette ble det beste bildet av alle sammen, haha. Det ble ikke så mange bra skjønner dere..


Våknet utrolignok kl 7 i dag så jeg la meg i senga igjen og leste litt blogger. Kjempe deilig start på dagen synes jeg :D Jeg hater og sove lenge om morgenen.. Ellers reiser vi jo i morgen tidlig (drar ca halv 7 herfra) for vi skal reise til Torp flyplass. Gleder meg masse nå!! Og når jeg kommer hjem på torsdag, skal jeg rett på hyttetur til Eikeraben fra lørdag til søndag ♥♥

Hva skal dere i helgen?

Publisert: 31.08.2013 - kl.09:04 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

antrekkHei ♥ Dro på skolen i dag, og vi hadde en ganske deilig dag egentlig. Vi hadde gym og mat & helse (altså ikke bare deet, men de gøye tingene var det). I gymmen løp vi i 20 minutter i strekk, og det var hardt siden jeg fortsatt er litt syk og helt tett i lungene. Husker i tilegg ikke sist gang jeg trente, ehe.. Og i mat & helsen lagde vi laks, urtesmør og bakt potet i ovnen. Kjempegodt! Har holdt på med et intervju som vi skal levere i morgen og litt lekser siden jeg kom hjem. Nå er det ikke lenge til vi reiser, wohoo!Hva synes du?

Publisert: 29.08.2013 - kl.18:08 // Kategori: Antrekk // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Turkis

Kjøpte kun en genser når vi var i Tønsberg, for vi fikk ikke så lang tid i hver butikk. Var såå mange butikker de hadde der som de ikke har mange plasser så det var gøy! Genseren kjøpte jeg på New Yorker. Butikken var diger med maasse salg i, og det var maasse tøy til sånn 29 kroner osv :-)


Hva synes du om genseren?

Publisert: 27.08.2013 - kl.13:07 // Kategori: Innkjøp // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sunt tips

Til min uflaks våknet jeg med værre halsbetennelse i dag. Jeg ble hjemme fra skolen, også får jeg håpe jeg snart blir bedre! Vil virkelig ikke være syk når vi reiser på søndag til Nice. Lagde meg en dødsgod smoothie i stad. Har hørt at kalde ting lindrer for halsen så jeg prøvde det, og skulle ønske vi hadde mer på frysen for det var såå godt :-)


Tok oppi litt oransje melon som dere ser på det første bildet (aner ikke hva melonen heter) og det ble veldig godt. Hadde oppi smoothie mix fra rema 1000 (ananas, mango og banan) + eplejuice også, men det er helt opp til deg hvilken smak du vil ha. Det er også veldig vanlig å ha oppi yougurt, men det dropper jeg. Synes den blir like god, om ikke bedre uten yougurten :-) Finnes ingen ordentlig fasit på hva du heller i en smoothie, smak deg fram og finn det du liker best!

Liker du smoothie?

Publisert: 27.08.2013 - kl.11:02 // Kategori: Tips og anbefalinger // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nytt design!

Som dere sikkert ser nå, har jeg endelig fått nytt design. Designet er hentet fra gratis designene på http://missjulie.blogg.no/gratis_design.html. Headeren er fortsatt den gamle kjedelige, men skal skifte snart! :-) Likte designet ganske godt, og jeg var veldig lei av det gamle så da er det bra med forandringer!


Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, også får jeg håpe jeg våkner opp bedre i morgen.

Hva synes du om designet?

http://missjulie.blogg.no/gratis_design.html
Publisert: 26.08.2013 - kl.20:16 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mandagHei! Da er mandagen fullført, og til mine forventninger gikk den overasskende fort. Kom hjem i går halv ti, og jeg var kjempe sliten etter å ha reist med buss fra Tønsberg og hjem til Mandal i ca 7 timer. Gikk så og si å la meg med en gang jeg kom hjem. Men jeg hadde jeg en kjempe fin tur. Vi løp på fredagen, og kom ikke videre til finalen. Alt i alt kom vi på 16. plass av 19 lag, men vi er fornøyde :-) Dro til byen på lørdagen hvor vi handlet litt og spiste på mc donalds. Har jo selvfølgelig klart å blitt syk, og voknet opp i dag tidlig med halsbetennelse og hoste. Klarte heldigvis skolen da!

Hvordan har deres skoledag vært?

Publisert: 26.08.2013 - kl.18:08 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mimrer tilbakeFikk disse bildene av noen vi var sammen med på sjøen i Sverige ettersom det er de som har tatt dem. Fikk dem i posten her om dagen med videoer osv, og det er skikkelig trist å se tilbake på :(:( Savner sommeren og det varme vannet og bade i! Men hver årstid har jo sine postitive ting, så snart blir det jo høst og det er jo fint! Altså alt det med bladene og det fargerike ♥

Hvilken årstid liker du best?
Publisert: 24.08.2013 - kl.12:30 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ting jeg gleder meg til!

Fremover skal jeg ganske mye gøy faktisk, og jeg gleder meg! Tenkte jeg skulle dele det med dere.

♥ NM i Tønsberg  23. - 25.august (som faktisk er i morgen!) reiser jeg med 9 stk fra klassen + læreren vår til NM i Tønsberg. Grunnen er at vi ble de beste i hele Vest-agder til å løpe tinestafetten og ble derfor valgt ut til å være med å løpe norges mesterskap med 18 andre lag fra Norge. Jeg er bare reserve, men jeg blir med på turen :-) Vi får fri fra skolen på fredag og reiser kl kvart på sju(!) på morgenen fra Mandal for å ta bussen inn.

♥ Nice  1.september(?) tror jeg det er, skal hele familien til Nice i Sør-Frankrike. Grunnen til det er at vi skal feire mamma's bursdag der nede. Gleder meg kjempe mye, for er så lenge siden jeg har reist med fly ogsånt til varme steder :-)  Noe av det jeg gleder meg mest til er faktisk flyturen. Hhaha, jeg synes det er så gøy!


Hyttetur litt usikker når, men i løpet av september. Vi skal til Eikeraben. I tilegg skal kanskje alle 9ende klassene (eller er det i 10ende..?) til Hovden (hvis kommunen har råd og gir oss lov noe jeg virkelig håper på ettersom kommunen ikke har penger nesten....)

Vinteren gleder meg faktisk ganske mye til vinteren! Til å stå på ski, og vinterslige ting, haha. Synes vinteren er så koselig! Og spessielt jula.
//fra hovden når Camilla og jeg var med Sunniva til hytta dems.

Noe du gleder deg til fremover?
Liker dere sånne innlegg? 

Publisert: 22.08.2013 - kl.22:30 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tønsberg

Helg! Eller, for meg da ;-) Reiser nemlig til Tønsberg i morgen tidlig, fordi jeg skal med 9 andre fra klassen på NM. Vi var valgt ut på grunn av tiden vår til sammen da alle løp tinestafetten og ble derfor valgt ut. Jeg er resvere, men gleder meg kjempe mye til turen allikevel, og ikke minst å heie på laget! Mer om det senere. I dag etter skolen dro vi å øvde en siste gang før vi reiser. Håper vi er godt forbredt :-)  Holder på å pakke nå, men er så vanskelig å finne ut hva jeg skal ha med meg. Føler jeg kommer til å ende opp med alt for mye til kun en helg, men bedre med for mye enn for lite!


Nå skal jeg lage pizza, og fortsette pakkingen etterpå igjen! :-)

Har du gjort noe lignende før?

 

Publisert: 22.08.2013 - kl.18:11 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

motorsykkel tur

På søndag dro jeg  og pappa på motorsykkeltur.  Etterhvert fant vi et sted hvor vi stoppa og kikket, og der fant vi maaasse blåbær (♥♥) de var virkelig dødsgode.

Veldig fint bilde haha, ligner på den bodybuilderen i den alt for store motorsykkel-jakka ;)Beviset! (og enda et fint bilde...)

Hva synes du?
 

Publisert: 20.08.2013 - kl.15:52 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

livet som syk

Hallo! I dag er jeg syk med vondt i halsen, forkjølet og helt slapp i kroppen. Sov veldig lite i natt i tilegg, for jeg fikk aldri sove i går kveld.. Har sett på film i dag, laget mat og spist. Så på filmen revenge of the bridesmaids. Håper dere liker mat bilder! eheh


spagetti og ost ♥ så ikke veldig delikat ut..
Hva synes du?

 

Publisert: 20.08.2013 - kl.12:50 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

rolig dag

Heii. Har vært veldig lite blogging i det siste, men har ikke hatt noe spennende å blogge om. Vi begynte jo på skolen på onsdag og bare de tre dagene med skole var harde. Vi hadde gym på torsdag, og startet en rolig gymtime med 2,5 km... Kjempes slitsomt! Ellers sov jeg og Camilla hos Sunniva på fredag til lørdag. Var et sykt regnvær , og siden ingen av foreldrene våres kunne kjøre oss sykla vi opp.. Begge med en svæær bag bakpå med sovepose og pute osv. For et syn, hahah. Vi så to filmer der og bare slappa av :) Kom hjem i går og hadde fondy(?) på kvelden. (usikker på hvordan man staver det) Hadde en god frokost idag med varme baguetter og kakao. Var sykt mye vind og regn på morgensiden så har kun sittet på pcen i dag med bla frustrerte fruer.


fant onepiecen i går kveld og har så og si bodd i den siden, haha ♥

Hva gjør dere for tiden?
 

Publisert: 18.08.2013 - kl.12:39 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

lunsj med emma

Første skoledag - ferdig! Var så rart å begynne igjen, men helt ok egentlig. Skoledagen gikk kjeempe sent i og med at vi slutta kl 3 var det enda værre. Var dødssultene da vi kom hjem så meg og Emma stekte rundstykker :-) 


Hva synes du om første skoledag?

Publisert: 14.08.2013 - kl.17:49 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

siste dag


Hei. I dag var siste dag før sommerferien er slutt. Denne sommeren har gått kjempe fort, og jeg føler at jeg nesten ikke har fått gjort noen ting. Blir nok hardt i morgen ja, men jeg holder nok ut. Dro til Emma i dag hvor vi koste oss og lagde pizzasnurrer. De ble faktisk utrolig gode, og vi (eller hvertfall jeg) spiste oss stappmette haha :D Hva har du gjort i dag?
 

Publisert: 13.08.2013 - kl.19:50 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

oppdatering

Hei! Sorry for lite blogging i det siste.. Ehheh, har liksom ikke orka å sette meg ned å blogge. Det er jo Skalldyrfestival nå i Mandal, og da gjør jeg andre ting før jeg går ut på kvelden :-) Er så mange gøye karuseller ute nå, haha. Ellers på torsdag klippet jeg meg. Tok ca 5 cm, men føler ikke jeg ser såå mye forskjell. Men jeg ble fornøyd! Vi skulle egentlig ut på sjøen i kveld, men vi ble hjemme. Nå skal vi grille, snakkes!


 Hva synes du?

Publisert: 10.08.2013 - kl.18:42 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Endelig fint vær!
Hei! Dagen startet med at jeg tok morgenbad med mamma, og solte meg ute på verandaen. Etterhvert dro jeg, SIlja og Nora til Budokka og bada. Vi dro også i tjødna etterpå :-) Endelig kom finværet! Eller hvertfall idag var det kjempe fint, og nesten kun sol. Nå er det kun en uke igjen til skolen begynner :(:( Sommerferien har gått alt for fort!
Flinke Nora som stuper, haha ♥

Har du hatt en fin dag? Er det fint vær der du er? 

Publisert: 07.08.2013 - kl.21:14 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

blue shoes

Hva synes du?

Publisert: 06.08.2013 - kl.16:23 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bading

Hei og god morgen! I går hadde jeg besøk av Sunniva. Selv om det var regn fikk jeg henne med på å bade, haha.

♥♥

Hva synes du?
 

Publisert: 06.08.2013 - kl.10:40 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Bestfriends

Glemte å publisere noen bilder fra da jeg var sammen med Emma her om dagen :-) Var så godt å se henne igjen etter ca 6 uker!

Ellers igår gikk dagen til rydding og støvsuging av rommet mitt, frustrerte fruer (♥♥) og jogging. Altså ikke så mye intressant.

Hva gjør dere i ferien? 

 

Publisert: 05.08.2013 - kl.15:08 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

berries

Bildene er fra i går, da jeg plukket masse bær fra hagen; rips, bringebær, solbær og stikkelsbær ♥

Hva synes du? 

Publisert: 05.08.2013 - kl.08:55 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

innkjøp


Sko - Euro sko // Kopp - merket Green Gate, men kjøpt i Skagen

Kjøpte som sagt ikke mye, men noe :) Koppen er jo såå fin ♥
Hva synes du?
 

Publisert: 03.08.2013 - kl.09:29 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

del 2

Her kommer en del 2 av ferien.Luftmadrass kjøring! 

Den nest siste natta lå vi i Grimstad havn, og da lynte det langt borte, så det kom maange lyn hele tiden. Meg og Sandra (som jeg tilfeldigvis møtte i havna, haha) sto oppe heele tiden for å prøve å få bilde av lynet, men dette var det beste vi fikk. Hahah. 

Hva synes du? 

Publisert: 02.08.2013 - kl.15:07 // Kategori: Blogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

borte bra men hjemme best

Hei! Kom hjem i går kveld, og da dro vi fra Lillesand og kjørte nesten i ett hjem. Har hatt en fantastisk båtferie, og opplevd så mye! Sverige, Danmark, superfint vær (kun hatt ca 2-3 dager med regn på 26 døgn :):), ligget på brett etter båt, sett niser, prøvd vindsurfing, dykket masse og (for gøy) med noen venner av oss ligget på en dobbel luftmadrass etter ei jolle. Hver dag har det skjedd noe nytt, og vært kjempegøy. Ellers har jeg badet hver dag på hvert sted vi har vært på (utenom et par ganger da). Var veldig forskjell å komme fra Sverige hvor de hadde 21 grader i vannet, også til Norge på en øy hvor det var 17..  Vi har vært sammen med noen nesten hele tiden, og det var veldig gøy. Og hvis ikke, har vi alltid møtt noen vi kjente fra før av. Har ikke kjøpt noe nesten, utenom et par sko!


Skagen! (ja, veeldig mye folk haha)hei cat. så søt du er. (hevn, hahah)By-trim. Gå over alle båtene for å komme på land. Og av og til kan det være ganske mange båter.. Vi var 8 båter på det værste utenpå hverandre i Skagen..en dødsgod is! Den heter Calippo siden man ikke ser det, ahah..

Ble et veldig langt innlegg med mange bilder, men tror det kommer en del 2 også :)

Har dere hatt en fin ferie? Hva har dere gjort? 

Publisert: 02.08.2013 - kl.10:47 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits