september 2013

so dark, so suddenly

oisann, hei! Har vært utrolig dårlig blogging de siste.. ukene! Det har ikke skjedd noe spessielt, og tiden har for det meste gått til skole og jobb! :-) Skal bli litt bedre til å blogge også, men gidder ikke bruke all tiden min på det nå som det er veldig mye prøver ogsånt på skolen. Høsten er jo nesten kommet nå, og det er faktisk utrolig mye tempraturen siger og vurderer hver morgen å gå med vinterjakke på skolen!

Tok bildet for ikke så lenge siden, og det blir jo så fort mørkt! Og tåka som du ikke ser på bildet. Det var så kult!

I morgen blir dagen travel. Mamma skal feire 50 års dagen hennes i morgen med litt av familien, og på kvelden skal jeg overnatte. Og resten av helgen skal jeg kanskje overnatte på sjøen en siste gang i år (sannsynligvis), og øve til en naturfagsprøve som er på mandag.

Hva skal du i helgen?

Publisert: 19.09.2013 - kl.20:56 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tilbake til hverdagen

Hei! Kom hjem i går kveld og har ikke orket å blogge før nå :-) Dagen har gått til skole og lekser, så altså ikke så mye. Hadde en utrolig gøy hyttetur i helgen med mye latter, bading og bekkevandring. Dro ut på bekkevandring på fredag når vi kom fram, og kledde oss med regntøy og støvler. Det begynte vanlig, men endte med bading i bekken. Altså svømming med fullt regntøy, støvler og klær under! Var ganske så kaldt å skulle gå hjem til hytta etterpå!! HahahGikk hjem barbeinte og iskalde!

Blåbær tur!!


Hva synes du om bildene?

Publisert: 09.09.2013 - kl.18:11 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Innkjøp fra Nice

Heisann! Kjøpte meg jo noe som sagt i Nice, men for det meste godteri hahah. Men det kommer jeg selvølgelig ikke til å vise nå da ;-) Fikk med meg to gensere fra Zara hjem fra barne-avdelingen begge to. De er sånn høstlige begge to, så jeg gleder meg til å bruke dem fremover!Ble litt dårlige bilder her og der, men håper det går fint!

Likte du dem?

Publisert: 07.09.2013 - kl.14:00 // Kategori: Innkjøp // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

God helg!

Hei. I dag var første dagen på skolen denne uken. Var faktisk ganske gøy å begynne igjen ettersom det kun var en dag til helg! ;-) Gikk hjem etter skolen og gjorde lekser(!) Ja! Lekser på en fredag!! Haha, neida. Men henger litt etter så jeg valgte å gjøre litt hjemme. Dro på Sanden på styrketrening kl 4, og er helt utslitt nå. Er så deilig med en god start på helgen. Kjentes skikkelig godt etter en kort ferie med veldig mye usunt. Og i morgen reiser jeg - igjen! Da skal jeg på hyttetur med Sunniva og Emma. Vi reiser på morgenen også kommer vi hjem på søndag. Er ikke nett der oppe men det er ikke lenge.God helg!
Hva skal du i helgen?

Publisert: 06.09.2013 - kl.20:18 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mandag kveld - gamlebyen

Bare av gamlebyen har jeg tatt maange bilder av. Er så fint der med trange gater og koselige folk. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, hahah ;-) Men her kommer bilder fra gamlebyen og fra når vi var ute å spiste mandag kveld.


Hva synes du?

Publisert: 04.09.2013 - kl.11:48 // Kategori: Nice 2013 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Mandag og tirsdag i oppsummering

Mandag: Begynte dagen tidlig som vanlig, og dro ut til ei borg som er her på en topp. Det var mange trapper opp, og kjempevarmt i tillegg så det var ikke så behagelig. Satt oss oppe på toppen ganske lenge før vi dro ned på stranda. Der bada vi og solte oss i noen timer. På kvelden dro vi ut til gamlebyen der det er sånne trange gater og smug over alt. Det er kjempe koselig der! Spiste middag på en liten resturant i ei gate og dro hjem til hotellet på kvelden.
I dag: Heihei! Har vært veldig lite blogging nå, men har faktisk ikke hatt tid til å sette meg ned. Har vært ute siden kl 9 eller noe sånt i dag tidlig. Da dro vi til togstasjonen i Nice, og bestilte billetter til et tog som vi skulle ta til Cannes. Etter mye styr med billettmaskinen fikk vi billettene våres og tok toget som gikk utroolig sent. Vi dro først til en cafe hvor vi spiste frokost i sola, og deretter til ei strand hvor vi solte oss og bada hele dagen. Det var stor sol og helt skyfri himmel hele dagen. Gruer meg til å komme hjem til kaldere vær haha ;-) Etter mye styr med toget hjem, kom vi oss frem til Nice igjen og til hotellet hvor vi er nå! Har forresten kjøpt noe her nede som jeg viser senere. De har kjempe mange butikker her med kjente merker, og det er liksom by og strand i ett noe som er veldig greit!


Nå skal vi spise på hotellrommet med baguetter og annet fra butikken! :-)

Hva synes du?

Publisert: 03.09.2013 - kl.21:04 // Kategori: Nice 2013 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Flere bilder fra i gårDe neste dagene melder de kun stor sol, og nærmere 30 grader hver dag. Gleder meg masse til dagene fremover! Lykke til på skolen da ;-) haha.

Hvordan er været der du er?

Publisert: 02.09.2013 - kl.12:22 // Kategori: Nice 2013 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Første dag i Nice!


Dette er ikke Nice tror jeg ikke, men det er et annet sted vi kjørte forbi før vi landa. Men det er hvertfall Frankrike (?) troor jeg
Det var bare noen av bildene jeg har tatt i dag, haha! Dro hjemmefra kl halv sju i dag tidlig, og tok flyet fra Torp ti på tolv. Det var utrolig varmt når vi kom fram og vi fikk jo helt sjokk. Det var 30 grader i stad når vi gikk rundt å kikka og jaa.. Men ellers har det vært en utrolig herlig dag, og ting har gått i ett! :-) Nice er kjempe fint! Det er sånne ¨små gater¨ over alt, og sånne små bakgater om dere skjønner. Føler nesten jeg er i Italia faktisk! Gleder meg utrolig mye til de neste dagene her nede og jeg må virkelig bare nyte de siden vi skal hjem på torsdag :-( Og siden de snakker Fransk her, hører man fransk over alt! Haha ♥ Nå slapper vi bare av på hotellrommet, med fransk tv (som vi skjønner veeldig mye av...)

Hva synes du?

Publisert: 01.09.2013 - kl.20:52 // Kategori: Nice 2013 // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Mathilde

Hei! Jeg er ei jente fra Mandal som er tretten år. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min :-) Håper du vil lese den, og legg gjerne igjen en kommentar!

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits